Udlejes pr. 1. juli 2017: Lyst, østvendt kælderværelse på 16 kvm.

Lyst, østvendt kælderværelse på 16 kvm. udlejes pr. 1. juli 2017
Beliggenhed: Hvidovrevej i Rødovre (5 minutters gang fra Hvidovre St eller Damhussøen)
Husleje: 3.000 kr. inkl. forbrug, WiFi og tøjvask. Depositum: 3.000 kr.

Nyrenoveret, umøbleret værelse – med gulvvarme – udlejes i lys kælder i en flot rødstensvilla ejet af flinke udlejere, som selv bor oven på i huset. Der er adgang til et lille køkken (fra 2011) med stor ovn og kogeplader, mikrobølgeovn samt køleskab med fryser (der er desværre ikke plads til et køkkenbord og stole). Der er desuden et toilet og et badeværelse/vaskerum med brusekabine (fra 2011), vaskemaskine og tørretumbler. Og så er der WiFi/trådløst internet, og kælderen har egen hoveddør.

Kælderens toilet, baderum, køkken m.m. deles med mig. Vaskemaskine og tørretumbler bruges af alle i huset. Der er desværre ingen større opholdsrum i kælderen.

Jeg er kandidatstuderende, stille og rolig og ikke-ryger. Jeg interesserer mig for natur og friluftsliv, naturvidenskab, fotografering, historie og film/serier. Da jeg som studerende har brug for ro til fordybelse og også har (meget tidlig) morgenarbejde, har jeg en forventning om, at min næste roommate også er studerende, er relativt rolig og ikke holder vilde, larmende hverdagsfester. 😉 Og så foretrækker jeg en ikke-ryger (ingen rygning indendørs).

Offentlig transport og indkøbsmuligheder ligger “lige rundt om hjørnet”. Der er 2 minutters cykeltur til Hvidovre St ved siden af indkøbscentret Hvidovre C (med bl.a. Rema og Fitness World). Aldi, Døgnnetto, Cykelland og forskellige fastfood-steder ligger inden for samme cykelafstand. Føtex/posthus, Netto og Irma kan nås på 5 minutter. Det tager kun 10 minutter med S-tog at komme til København H, men ellers er der gode, hurtige busforbindelser (bl.a. til København H og Flintholm St med metro).

Hvis du er interesseret i en fremvisning, så send mig en besked. Skriv lidt om dig selv. 🙂

– Martin