Mangler dit forskningsprojekt en ekstra (robot)arm? Deltag i Epsons konkurrence her

Hvis du mangler en ekstra arm til dit forskningsprojekt, kan du deltage i Epsons store europæiske konkurrence, hvor du kan vinde en af tre SCARA-robotter.

Forskningsinstitutioner, læreanstalter og universiteter har nu muligheden for at vinde en af tre robotter fra Epson, den globale leder inden for SCARA-robotter. Konkurrencen sker for at støtte væksten og forbedre konkurrenceevnen inden for industri og automatisering og for at klæde kommende generationer bedre på til at arbejde i ”Industri 4.0.”

“Millenials, der udgør 50 % af verdens befolkning, vil opleve en markant anderledes verden end den, vi har i dag. Vi ved, at de unge har potentialet, så vores konkurrence er designet til at gøre fremtidens teknologi tilgængelig for dem,” siger Volker Spanier, chef for robotløsninger hos Epson Europa.

For at deltage i konkurrencen skal du ansøge online (https://www.epson.eu/robots-contest) senest den 15 december 2018 og fortælle, hvorfor netop dit projekt har brug for en ekstra (robot)arm. Få flere informationer i den vedhæftede pressemeddelelse.