Ledige kollegieværelser på Regensen

Regensen er et af Danmarks ældste kollegier og fylder snart 400 år. Kollegiet ligger som en oase midt i Københavns pulserende centrum lige ved Rundetårn, med masser af skøre traditioner og højt til loftet i mere end en forstand. Regensen er et stærkt og aktivt fællesskab med plads til at nørde, hygge og drømme i en ramme, der er mere skæv og rummelig end de fleste andre steder.

Regensen har plads til i alt 101 beboere og du kan blive en af dem!

For at komme i betragtning skal du være dansk statsborger og være indskrevet på enten DTU eller KU. Derudover skal du have bestået mindst 120 ECTS, med mindst 7 i gennemsnit. Hvis du er fra Færøerne eller Grønland kan du se bort fra kravet om de 120 ECTS og kan altså søge ind på Regensen lige så snart du har søgt ind på DTU eller KU.

Ved bedømmelsen af ansøgningen bliver der lagt vægt på den motiverede ansøgning og på ansøgerens sociale og økonomiske forhold. Vi tilstræber en ligelig fordeling mellem kønnene og en bred vifte af studier repræsenteret på kollegiet. Ansøgningerne bliver læst af et udvalgt bestående af fem regensianere samt Regenstens ‘provst’, der er professor ved KU.

Der er ingen ‘opskrift’ på den gode Regensansøgning, men grundlæggende vil vi gerne have et indtryk af hvem du er, og hvad du gerne vil bidrage med til livet på Regensen. Du kan finde inspiration og ansøgningsskemaet på www.regensen.dk

Huslejen ligger på 1.611 kr. pr. måned og dertil kommer et månedligt bidrag på 110 kr. til fællesudgifter.

Ansøgningen afleveres/indsendes til:
Stuart Ward
Store Kannikestræde 2
1169 København K

Ansøgningsfrist den 24. juni 2016.